www.mobarn.noVåre barnehager

Nyhetsarkiv

 • Årets Naturpiloter ute på sin første tur!

  Årets 4- åringer (Naturpilotene) har vært på sin aller første tur sammen. Denne gangen ble det en ganske kortreiset "bli kjent tur", men likevel innholdsrik dag ved gapahuken vår. Her fikk vi møte alle 4-åringene i barnehagen, og vi hadde masse fin lek i elven og lunsj utendørs. Vi snakket også om hva vi har lyst å gjøre på turene fremover og hvor vi har lyst å dra. Minibussen skal vi også låne inn i mellom. Her er det mye å se frem til:)

 • Svømmetrening

  Da er vi i gang med årets svømmeopplæring på Moldebadet med førskolegruppa. Her vil barna få muligheten til å bli trygge og ikke minst ha positive opplevelser med å være i vann, og samtidig få bedre svømmeferdigheter.
  Vi gleder oss til fortsettelsen i det våte element gjennom høsten:)

 • God sommer:)

  Vi ønsker alle sammen en super sommer med lange fine dager, hvor dere enn skal befinne dere. Deler samtidig noen bilder fra innholdsrike dager fra den siste tiden:)

 • Dagen før dagen

  Med disse bildene av dagens 16. mai feiring i barnehagen ønsker vi alle en strålende fin nasjonaldag:)

 • God påske!

  Vi ønsker dere alle sammen så fine dager som mulig i påsken og med det deler vi noen bilder fra ulike aktiviteter, inne og ute, de siste dagene:)

 • Stor stas med tema karneval!

  Cecilienfryd barnehage har over flere år hatt tema karneval, og i år er temaet "å ta vare på". Både barn og voksne bruker god til på å forberede og lage kostymene som består av gjenbruk. På denne måten får barna være med i hele prosessen, alle blir inkludert, og vi unngår at foreldre må kjøpe inn kostymer. Samtidig kan vi stimulere til gleden over å skape selv.
  Sjekk ut de fine bildene:)

 • Besøk på Salman Center

  Førskolebarna syntes det var veldig kjekt å bli invitert til en opplevelsesrik dag Salmar Center på torget. Her fikk vi lære masse om laksen gjennom både film, utstilling og bilder. Vi fikk også lage vår egen lakserett med masse godt tilbehør. Ordentlig digg:)

 • Svømmetrening for førskolebarna

  Da er vi igjen i gang med årets svømmetrening for førskolebarna. Tenk å få dra på flotte badeland en gang i uka gjennom vårsemesteret! Her får vi leke oss i vannet samtidig som vi lærer oss nyttige svømmeferdigheter. Ganske heldige synes vi:)

 • Storfint besøk på Artigfredag!

  Hver fredag har vi Artigfredag i utetiden med ulike, gøye aktiviteter. Stor var overraskelsen for barna da selveste Venny dukket opp! Venny hadde med seg musikk og danset og vinket til oss alle sammen. Det er en stund siden sist besøk, og det var mange store øyne, og nysgjerrige og spente barn å se:)

 • Fine vinterdager!

  Vi har hatt noen fine dager denne uken med nysnø og bra vær, og både de minste og de større barna har hatt stor glede av dette. Det har vært masse aktiviteter med blant annet fartsfylt aking, lek i snø, tur i skogen med båltenning for de store, og mye mer. Vi håper på mange slike dager fremover:)

 • Se hvem som kom på besøk!

  Vi har hatt så mange fine dager nå i desember og samtidig har vi prøvd å nyte dagene og ikke ha det så veldig travelt. I dag var endelig dagen kommet for nissedag og alle våre ønsker ble innfridd da selveste Nissen kom på besøk. Litt rart og samtidig veldig spennende å få så storfint besøk:)

 • Naturpilotene - 4 åringene våre

  Naturpilotene er alle 4-åringene som er på felles tur en dag i uken. Å være sammen på turer og ekspedisjoner, spise lunsj i det fri, og danne nye vennskap er topp! Noen ganger blir vi også invitert til arrangementer, som i dag da vi var på lesestund på museet (se bilder).

 • Yoga på Artigfredag

  Hver fredag har vi ulike aktiviteter for hele barnehagen i utetiden - Artigfredag. Denne gangen var det Yoga som stod på programmet, og med behagelig musikk i bakgrunnen kan vi melde om godt oppmøte og stor interesse. Rolige aktiviteter er også godt innimellom, her representert med Lotus stillingen:)

 • Tilvenningstid i barnehagen

  Da er høsten her og det har allerede gått noen uke siden flere av barna hadde sin første dag i barnehagen. Å starte i barnehagen er en stor endring i livet for både barn og foreldre, og det er viktig for oss å legge til rette for en så trygg og fin oppstart som mulig. Vi har også barn som flytter over til både aldersblandet og førskoleavdeling, og disse trenger også en myk start for å bli kjent og trygg i nye omgivelser.
  Vi kunne ikke fått en bedre oppstart med strålende vær og deler samtidig noen bilder av tiden vi står i:)

 • Aktivitetsuke

  Denne uken har vi hatt noen fine dager med ulike fysiske aktiviteter for alle avdelingene.
  Vi har lånt bana på idrettens hus, hatt mange fine aktiviteter på kunstgresset, musikk og dans, og ikke minst det årlige maratonløpet rundt barnehagen vår. Supre dager som naturligvis ble toppet med diplomutdeling til slutt:)

 • Se hva vi har fått!

  Kjempepopulært med ny lekebuss på uteområdet i dag

 • 3- åringene ute på eventyr!

  Vi var heldige og fikk litt solskinn denne uka og 3-åringene våre hadde en tipp topp tur til fjøra. Kjempefin dag med vassing i vannkanten, leting etter krabber og skjell, og lunsj i det fri. Stort bedre kan det ikke bli:)

 • Til lykke med dagen!

  Vi ønsker dere alle en flott 17.mai feiring med bilder av dagens feiring i barnehagen. Til lykke med dagen:)

 • Arti' dag på fredager

  Hver fredag legger vi opp til en felles aktivitetsstund i utetiden, og dagen kaller vi Arti'fredag. Her foregår det mange ulike og gøye aktiviteter, og denne dagen var det lek med vann som stod på planen. Vannlek med barn er alltid en suksess:)

 • Påskeavslutning med vafler, påskehare og teaterforestilling!

  I dag har vi hatt en spennende dag med masse gøye påskeaktiviteter. Vi fikk låne "vaffelkarusell" med turistforreningen som lagde uendelig mange vafler, teaterforestilling med "De tre kyllinger som skulle til seters og spise seg fete", og på toppen av alt kom selveste påskeharen! Vi håper barna har hatt en innholdsrik og fin dag og legger med noen bilder:)

 • Barnehagedagen - vennskap du og jeg!

  Barnehagedagen arrangeres hvert år og i år er tema "vennskap". Vennskap og inkludering er til en hver tid et viktig tema for oss, og særlig fint å kunne sette det ekstra på dagsorden på barnehagedagen. De ulike avdelingene har hatt mange fine aktiviteter og samtaler på dagen, og pedagog Jenny har skrevet et godt og viktig innlegg som er publisert på barnehage.no (se link).

 • Livredningskurs med personalet

  De ulike barnegruppene våre er noen ganger på turer i nærheten av vann og barnehagen vår har også en elv like ved. For å ha gode rutiner med tanke på livredning og førstehjelp har vi jevnlig førstehjelpskurs for hele personalgruppen. En del av personalet har også kompetansebevis på livredning i vann, og her ser dere en gjeng hos oss som nettopp har gjennomført livredningskurs i basseng:)

 • Vi fant, vi fant...

  På vei til jobb i dag kom en av våre kollegaer over denne fine felgen i ei veigrøft. Kan vi bruke denne til noe spennende mon tro? Vi fikk også ei staselig ramme av noen foreldre, og hvor fint ble ikke denne med kreative barnehender og litt maling:)

 • Fire åringene på tur med minibussen

  Fire åringene våre er ukentlig på tur på tvers av avdelingene. En fin aktivitet som gjør at gjengen blir trygge og godt kjente med hverandre, før de neste år skal over til førskole- og friluftsavdelingen.
  En gang i måneden låner fire åringene Mini (bussen vår), da blir de samtidig vante med Mini som blir en fin følgesvenn til høsten. Masse fin lek på nye tomter og knakende godt med nystekte fiskekaker i ruskeværet:)

 • Velkommen 2022!

  Den første uka i det nye året er ved veis ende og vi har allerede rukket og hatt mye fin lek og mange aktiviteter i strålende vintervær:)

 • Vinterens første tur til Skaret for friluftsgjengen

  Og hvilken pang start med perfekte forhold og nysnø, vi kunne ikke bedt om stort mer! Masse fin lek og skiglede, og under lunsjen dukka det opp ei lita mus under benken som spiste opp brødsmulene våre. Det var absolutt et av dagens høydepunkt:)

 • Endelig kom vintern:)

  Stor var gleden og overraskelsen da vi ble møtt med denne vakre vinterdagen idag! Plutselig ble det så lyst og fint ute, og ikke minst tusen gøye ting å ta seg til i snøen. Vi håper på mange slik dager fremover:)

 • Vi har lært å lage naturlekeplass

  En gjeng av våre ansatte har deltatt i kurs om hvordan vi kan lage naturlekeplass. Kurset var i regi av Friluftsakademiet og kursplass var rett sør for gapahuken vår. Samme kveld var det også kurs i grunnleggende friluftsliv i barnehage som også flere av våre ansatte deltok i. Kjempe inspirerende med en slik dag der vi har fått masse kunnskap om hvordan vi kan lage forskjellige lekeapparater av og i naturen!
  Ta gjerne turen innom ved gapahuken for en titt:)

 • Ny bro!

  Molde markas venner har bygd ny og solid bro for oss, noe vi setter stor pris på! Både de mindre og de større barna ferdes ofte over her, og dette gjør at passeringen over elva blir langt tryggere enn før. Broa vil bli flittig brukt, og vi gleder oss til å ta i bruk:)

 • Svømmeopplæring for førskolebarna

  På Cecilienfryd barnehage kan vi i år tilby svømmeopplæring gjennom høstsemesteret for førskolebarna våre. Dette er et stort høydepunkt i uken, og noe barna ser frem til:) Med dette tilbudt vil barna med hjelp av dyktige instruktører få bedre svømmeferdigheter og bli tryggere i vann.

 • Vi gjør et hopp inn i det nye barnehageåret!

  Da er vi allerede godt i gang med et nytt barnehageår som ser ut til å gå veldig fint:) Ny oppstart og ny høst betyr endringer for mange av barna våre. De aller minste skal bli kjent med en helt ny hverdag med mange nye barn og voksne. Noen bytter avdeling, danner flere vennskap og gjør seg kjent med andre rutiner. De aller største får en hverdag med mange jevnaldrende, turer og aktiviteter, og en stilig buss som skal bringe dem hit og dit:)

 • Sommer i barnehagen!

  Om sommeren er dagene litt annerledes. Det er færre barn i barnehagen og barna blir lettere kjent med barn fra andre avdelinger. Vi har spennende aktiviteter på tvers med ulike tema og turer. Like viktig er også å ha fine og rolige dager, chille og være med venner. Vi ønsker alle en videre strålende sommer med et knippe bilder fra denne perioden:)

 • Når de store barna er på tur..

  Det er litt deilig å være liten når de store barna er på tur, og vi kan ha hele uteplassen helt for oss selv:)

 • Friluftsgjengen på overnattingstur i Moldemarka:)

  Denne superspreke og tøffe friluftsgjengen har vært på spennende utflukt og overnatta i Nonsgamma. En innholdsrik tur med masse lek i naturen, båltenning med popping av popcorn, og skyhøy trivselsfaktor. Dette blir et fint minne å ha med seg videre:)

 • Vi har feiret 17.mai på forhånd!

  I dag gikk alle barna på Cecilienfryd barnehage i tog til Glomstua omsorgssenter. Vi har også hatt masse fine leker i barnehagen, og ikke minst spist pølse med brød og is! Med dette fine bilde ønsker vi dere alle en strålende fin Kr.Himmelfartsdag og 17.mai feiring😊

 • To åringene på tur i nærområdet

  Alle barna i Cecilienfryd barnehage går på turer i det fine nærområde vårt, både de minste og de største. Friluftsgruppa er stadig på turer, og de yngre har minimum en turdag i uken. Målet med turene er at barna skal få oppleve nærmiljøet utenfor barnehagen, og kjenne på gleden ved å være ute i naturen. Her er en knippe bilder fra to-åringene våre ute på vift:)

 • En dag på tur med Friluftsavdelingen

  Friluftsavdelingen er ukentlig på mange turer, både høyt og lavt, og både med minibussen eller til fots i nærmiljøet. Her et lite innblikk i en av ukens fine turer til Kringstadbukta - litt av det vi gjorde på, og alt det rare vi fant:)

 • Vi ønsker god påske med en liten billedkavalkade😊

  Gjett om vi har hatt ei innholdsrik og fin uke rundt om på alle avdelingene våre denne uka, både for de minste og de større. Vi nevner; påskeaktiviteter i stort monn og mange slag, steking av deilige lapper og vafler som vi har spist ute, turer, og ikke minst Doktor Proktors sensasjonelle samling av dyr på Krona med førskolebarna. Ta en liten titt da vel:)

 • Se hvem som kom på besøk!

  Nå er det lenge siden vi har sett Venny som endelig tok turen innom, og det på selve barnehagedagen. Stor var overraskelsen når han var tilbake, og med hjelp av litt smittevernsrutiner fikk han hilst på både småbarnsavdelingene og de aldersblandede avdelingene. Store Venny gjorde inntrykk på barna, og mange lurer på hvor han egentlig bor, om han kan snakke og hva han spiser. Vi håper Venny tar turen igjen om ikke så altfor lenge:)

 • Naturpilotene nyter den fine vinteren!

  Naturpilotene er barnehagens 4-åringer som ukentlig er på tur sammen, på tvers av avdelingene. Kjempekjekt å bli kjent med de andre barna på "huset" som er like gamle, og stor stas med sin egen klubb. På denne turen ble det lek og aking på Glomstua og grilling av ostesmørbrød i gapahuken:)

 • Buerie biejjie! - som betyr "God dag" på samisk

  Forrige uke hadde vi samisk uke i barnehagen og markert samefolkets dag. Barna har gjennom uka blant annet lært litt om den samiske kulturen, bygd tipo på avdelingen, hørt på samiske eventyr og sanger, og lært å telle på samisk. Veldig interessant og spennende å få et lite innblikk i det samiske samfunnet:)

 • Vinteruke

  Denne uka (uke 3) har vi hatt vinteruke på Mobarn Cecilienfryd barnehage. Barna har akt, gått på ski og gjort forsøk med vann, is og snø.
  Hva skjer med snøen når vi tar den med inn?
  Hva skjer med vannet når det er kaldt?
  Hva skjer med is når vi tar det med inn?

  Snø og is er spennende og mange barn synes også det smaker kjempegodt.

  "Barna skal inkluderes i aktiviteter der de kan få være i bevegelse, lek og sosial samhandling og oppleve motivasjon og mestring ut fra egne forutsetninger" (Rammeplanen).

  Her er noen bilder fra ukas aktiviteter.

 • Hei vinteren! Håper du blir ei stund:)

  Stor glede om dagen med masse fine leker og aktiviteter i snøen. Vi er så smått i gang å planlegge vinteruke, best å benytte seg når vi har så fine forhold. Nærmere informasjon vil komme:)

 • Julehilsen

  Med dette bildet av friluftsgruppa som hadde utendørs julebord med varme fiskekaker ønsker vi dere alle sammen ei riktig fin jul og godt nyttår:)

 • Byens fineste julepynt?

  Vi er heldige og har fått tatt over gjenbruks-julepynt fra selveste Storgata. Håper det varmer litt å bli møtt av dette nå i mørketia:)

 • Internasjonal måned og solidaritetsaksjon

  I høst har vi hatt internasjonal måned med særlig fokus på FN-dagen og FORUT sin solidaritetsaksjon. I dette arbeidet får barna lære mer om barnerettigheter, demokrati, solidaritet, toleranse og kulturforskjeller. I neste uke er vi klare for innsamlingsaksjon i barnehagen - denne gangen med en smittevern vennlig variant:)

 • Sanglek med Molde kulturskole!

  Vi ønsker at barna hos oss skal få oppleve kunst og kultur i barnehagen, og også i år har vi et et samarbeid med Molde kulturskole. Dette tilbudet er for de yngste barna, og i dag hadde vi det første besøket. Så gøy å få lære andre sanger, og ikke minst å få leke seg med ulike musikkinstrumenter. Vi gleder oss til fortsettelsen:)

 • Solsikkene våre

  Ta en titt på de store, flotte solsikkene våre! Disse plantet barna i vår og vi lurer på hvor høye de vil bli til slutt:)

 • Et lite glimt av sommeren i barnehagen

  Sommeren er en litt annerledes tid i barnehagen. Det er færre barn til stede på grunn av ferie, derfor slår vi også avdelinger sammen i perioder. Dette kan være litt rart i begynnelsen, men også spennende siden man blir kjent med andre barn og danner nye vennskap.
  Gjennom sommeren har vi også mange felles aktiviteter som turer, formingsverksted, dans, lesing av bøker, og mye mer. Her et lite bildedryss:)

 • Hils på snømannen Olaf som gleder seg til 17. mai:)

  Kanskje ikke alle som var like glade for snøen som kom til idag, men barna var iallefall veldig fornøyde! Masse fin lek og aktiviteter ute i nysnøen idag:)

 • Velkommen vår!

  Vi ønsker våren og nye tider velkommen med de vakre kirsebærtrærne våre som står i full blomst på atriumet:)

 • Regjeringen stopper foreldrebetaling!

  Regjeringen har bestemt at foreldre skal slippe å betale for barnehageplass så lenge den er stengt på grunn av koronautbruddet. Alle landets barnehager har vært stengt siden 12. mars og vil i første omgang holde stengt frem til 26. mars. Perioden kan også bli forlenget.

 • Minibuss til Cecilienfryd barnehage!

  Vi er svært glade og stolte over å kunne formidle at vi til høsten vil disponere vår egen, splitter nye minibuss:) Vi setter pris på de aldersinndelte turene vi allerede kan tilby barna våre, og dette vil gjøre det mulig å utvikle satsingen på friluft ytterligere. Bussen vil i hovedsak bli brukt til de eldste barna, og vi håper også å kunne legge til rette for de litt yngre barna med jevne mellomrom. Bussen vil bli dekorert med logo og barnehagens navn når den står klar til høsten.

 • Oppgradering på gang!

  Vi er i gang med oppgraderingsarbeid på noen av avdelingene på gulhuset, og vi gleder oss masse til å få fine, lyse lokaler! Dette er også av stor underholdningsverdi for barna som følger med gjennom vinduet på alt det spennende som skjer:)

 • Svømmeopplæring for førskolebarna

  I januar og februar måned har årets førskolebarn ukentlig svømmeopplæring på badeland. Formålet med dette er at barna skal få bedre svømmeferdigheter, bli trygge i vannet, og ikke minst ha positive opplevelser med det å være i vann. Noen av barna er godt vant med basseng, men ikke alle. Her er tanken at alle skal få en god start, og noe å bygge videre på når de fortsetter på skolen. Tilbudet har blitt veldig populært, og har blitt en "snakkis" i barnehagen som de fleste barna gleder seg masse til:)

 • Tre-åringene på "vift"

  Vi har to fine 3-årsgrupper på huset som er på ukentlig turer, og innimellom bli det også besøk til biblioteket som inviterer til lesestund. Det er stor stas å reise med buss til det fine biblioteket vårt, også veldig kjekt å spise lunsjen vår der. Bøker er gøy:)

 • FORUT solidaritetsaksjon og salg av gjenbruk

  Cecilienfryd barnehage har tradisjon for å delta i FORUTs innsamlingsaksjon. Gjennom dette arbeidet får vi masse kunnskap om hverdagslivet i andre land, samtidig som vi kan være med å gi et bidrag.
  På foreldrekafe selger vi ulike saker som ting barna har laget selv og litt mat og drikke. Denne gangen legger vi også til rette for salg av brukte klær og sko til en rimelig penge som foreldrene har tatt med seg hjemme fra. Dette er samtidig en fin sak å gjøre for miljøet og for at klærne skal få lengre levetid:)

 • Velkommen til nytt barnehageår!

  Vi gleder oss til å komme i gang med nytt barnehageår og er spente på å bli kjente med nye barn og foreldre:)
  Velkommen skal dere være!

 • Spennende sommeraktiviteter!

  Om sommeren er det ferietid og mange av de vanlige aktivitetene våre går ut. Men hva gjør vel det når vi kan finne på andre spennende ting:) Litt annerledes dager kan være godt å ha for alle og en hver, og vi har mange gjøremål på plakaten sommeren igjennom. Så langt har vi hatt kunst og formingsuke og turuke, og mange andre fine aktiviteter står for tur. Vi legger ved bilder av flotte kunstnere i fri utfoldelse, og fine turopplevelser:)

 • Besøk av Molde kulturskole - samling for de minste

  På onsdagene fra uke 11 til og med uke 14 skal vi ha et samarbeid med Molde kulturskole der vi skal ha samling med 2-åringene på tvers av avdelingene. Vi gleder oss stort og håper vi lærer oss mange nye sanger og ellers får masse god inspirasjon:)

 • Foreldremøte med tema Trygghetssirkelen

  Sett av tirsdag 9. april kl 18.30, da vil vi ha foreldremøte med utgangspunkt i Trygghetssirkelen. Noen av pedagogene våre er sertifiserte i metoden, og vil gi både veiledning og praktiske råd og tips rundt det å håndtere foreldrerollen på best mulig måte.

 • Besøk av Bomagasinet

  I dag har vi hatt besøk av Bomagasinet som hadde lyst å lage en reportasje om kostholdsplanen i Cecilienfryd barnehage. Noen av 5-åringene deltok i matlagingen og praten gikk livlig rundt bordet om de ulike ingrediensene og om hva vi skulle lage. Ekstra stas var det å få kakke eggene:) NB! Bomagasinet kommer ut i uke 9.

 • Ei gnistrende flott vinteruke!

  Vi har hatt ei kjempefin vinteruke bak oss men mange ulike aktiviteter og gjøremål. Foruten aking og skigåing, har vi utført spennende forskning på is og snø, laget is-skulpturer og mye mer. Alle avdelingene har også hatt sin egen dag med bål og grilling av pølser i gapahuken. På den siste dagen kom faktisk Venny på besøk, stos stas å se han igjen:)

 • Snart skal vi ha vinteruke!

  Endelig er vinteren her for full og barna boltrer seg med lek i snøen, aking og skigåing. Neste uke legger vi til rette for vinteruke med masse ulike aktiviteter (se månedsplan for din avdeling). Avdelingene vil også ha hver sin dag med grilling av pølser i gapahuken. Vi gleder oss:)

 • Temakarneval i februar!

  På Cecilienfryd barnehage pleier vi å arrangere temakarneval i februar, og kostymene lager vi av gjenbruk. Dette barnehageåret er det "skogen" som har vært prosjektarbeid hos oss, og med dette som utgangspunkt blir det karneval den 22. februar.
  Nærmere beskjeder kommer fra den enkelte avdeling om hva vi ønsker at dere foreldre tar med dere, og vi ser frem til å transformere gamle klær til spennende kostymer:)

 • Besøk på Glomstua omsorgsenter

  Denne uka ble Naturpilotene (4-åringene) invitert på Glomstua omsorgssenter. Vi fikk hilse på de som bor der og sammen hadde vi en fin sangstund. Vi fikk helt egne lerret som vi fikk male på, og etterpå koste vi oss med saft og vafler. Om ikke så lenge skal vi bort å hilse på igjen:)

 • Høstens miljøuke er vel overstått

  Cecilienfryd barnehage er miljøsertifisert og vi er derfor bevisste på å lære barna om å ta vare på både seg selv, hverandre og naturen.
  To ganger i året har vi miljøuker der vi har ekstra fokus på bærekraftig utvikling og miljøet i rundt oss, og der barna får være med på mange spennende oppgaver rundt tema.

 • Venny sangen - "Du kan bli min venn"

  Sist helg var samtlige Mobarn ansatte på kurshelg i Ålesund og markerte Mobarns 30-års jubileum. Her fikk vi interessante og spennende foredrag med Naturpilotene fra Nasjonalt kunnskapssenter, samt høre foredraget "Endelig mandag" med Karin Fevaag Larsen.
  Minst like kjekt var det at det var verdenspremiere på "Du kan bli min venn" (se link), filmen finner du også på You Tube. Her er barn fra fem Mobarn barnehager representert, blant annen 5-åringene ved Cecilienfryd barnehage. Se godt etter så finner du dem i filmen:)

 • På andre siden av gjerdet

  Det er veldig mye spennende som skjer over gjerdet om dagen. Her er det store gravemaskiner og mange lastebiler i full aktivitet om dagen. Ikke rart det er mange barn (og noen voksne) som gjerne vil følge med:)

 • Naturpilotene på skogstur

  Cecilienfryd barnehage satser både på friluft og et sundt og variert kosthold. Her ser dere Naturpilotene ute i det fri med sekken full av kjøkkenutstyr. Etter å ha klatret i trær, undersøkt sopper og lekt gjemsel, var det spennende å smake på varm viltgryte. Noen syntes den var vel spennende og ville heller ha brødskive.. Gøy er det i allefall å lage mat på tur:)

 • Nå er foreldreappen Kidplan lansert!

  Foreldreappen er tilgjengelig for alle foreldre i GoogleStore og Appstore, og vi håper og tror at dette blir et godt og nyttig supplement for dere.
  Foreldreappen er gratis og utgjør ingen ekstrakostnader for verken foreldre eller barnehage. Se link under for mer informasjon.

 • Foreldremøte, tirsdag 11. september!

  Vi håper å se flest mulig av dere på foreldremøte som starter kl 18.30.
  Nærmere informasjon kommer på mail.

 • Naturpilotene til Eriklia aktivitetsgård

  På Eriklia aktivitetsgård er det dyra som er i fokus. Her vil vi blant annet møte papegøyer fra Afrika som kan snakke, kalkuner, katter, hunder, snorkende minigriser, kaniner så myke som bomull, sauer, geiter og esel som roper som en bjørn.

 • Vi ønsker dere alle sammen en strålende fin 17-mai feiring!

 • Sommerfest!

  Tirsdag 29. mai blir det sommerfest i barnehagen. Vi håper flest mulig har anledning til å komme! Nærmere informasjon er sendt dere på mail:)

 • Molde musikklinje inviterer til forestilling for 3, 4 og 5-åringene!

  Fredag den 27. april inviterer musikklinja til forestilling på Molde kulturskole. Her skal vi se utdrag fra "Hakkebakkeskogen" og "Kardemommeby" sammen med barn fra Øverland barnehage. Nærmere info kommer fra avdeling. Vi gleder oss og synes det er stas å bli invitert:)

 • Dugnad!

  Håper du setter av tirsdag 8. mai, da blir det dugnad i barnehagen fra kl 16.00. Nærmere informasjon kommer:)

 • Naturpilotene - stadig på nye eventyr!

  Naturpilotene er høyt og lavt ute i skog og mark hver uke, og det er alltid noe spennende og utforske. Denne gangen fant vi et stort, veltet tre som ble en perfekt balansestokk.
  Det er også kjempegøy og kravle opp i bratte skråninger. Øvelse gjør som kjent mester:)

 • Vinteruke rett rundt hjørnet!

  Neste uke blir det vinteruke hos oss med masse ulike aktiviteter. Blant annet vil vi ha hinderløype, bobbane, akedag og skidag. Noen av aktivitetene vil bli inndelt etter alder. Så langt ser det ut til at været er med oss og vi ser frem til en annerledes uke med mye gøy:)

 • Miljønett og sorteringssystem

  Mobarn sine barnehager er Miljøtårn-sertifiserte og som et videre ledd i dette kommer vi om kort tid til å levere ut tøyposer til hvert enkelt barn. Vi ønsker å redusere plastbruken ytterligere og håper dette vil bli godt mottatt. Vi har også gått til anskaffelse av et hendig sorteringssystem på alle avdelingene våre som gjør det lettere for barna å sortere selv:)

 • Vi klipper, limer og maler og snart blir det tema-karneval!

  På Cecilienfryd barnehage er det hektiske og spennende dager for tiden. Alle avdelingene er midt i prosjektarbeid med ulike eventyr som tema, og mye av tiden vår går med til at barna utformer egne kostymer.

 • På tur med de minste

  Småbarnsavdelingene våre slår seg sammen og drar på tur på mandager. Turen er ikke så langt av sted, og det trenger det heller ikke være. Skogen ligger jo rett ved siden av barnehagen og her er det masse å utforske. Ikke minst er det kjekt å ha sin egen gapahuk der vi kan spise lunsj og ha det fint sammen:)

 • Mobarn i forkant av ny bemanningsnorm

  Fra 1. august 2018 ønsker Kunnskapsdepartementet å iverksette en ny bemanningsnorm for barnehagene, og Mobarn er glad for å meddele at vi i alle våre barnehager allerede ligger i forkant av den nye normen.

 • Masse spennende på en dag!

  I dag skjedde det veldig mye spennende for alle barna på Cecilienfryd barnehage! Først var det adventsamling med dramatisering av pepperkakebakesangen og gang rundt juletreet for de største barna. De minste barna hadde adventsstund med sang, lek og gitarmusikk. Midt under julegrøten kom faktisk også selveste Nissemor og Nissegutten på besøk på alle avdelingene:)

 • Høy deltagelse på foreldreundersøkelsen!

  Tusen takk for høy deltagelse på foreldreundersøkelsen. Vi fikk en skår på hele 82 % besvarelse og er svært fornøyd med dette:)
  Nå starter arbeidet med å jobbe med materialet, og dere vil få nærmere tilbakemelding om resultatene når vi er klare med dette.
  I dag var det Tex-mex på menyen (som vi lovte) og det meldes om god appetitt på huset:)

 • Pannekakesteking og fisking med Naturpilotene

  Ukas tur med Naturpilotene bestod av tur og lek i skogen, fisking i elva og ikke minst pannekakesteking på bål ved gapahuken vår. Heldige vi som har så fin turgjeng og så flott nærområde!

 • FORUT innsamlingaksjon

  I uke 43 hadde alle avdelingene på Cecilienfryd barnehage innsamlingsaksjon, fordelt over tre kafeer. Til sammen samlet vi inn kr 14972,- (fordelt både over VIPPS og kontanter). Tusen takk for godt oppmøte og stort engasjement!

 • Brukerundersøkelse 2017

  Onsdag 8. november er det tid for å kunne delta i brukerundersøkelse, og mulighet for å besvare er til og med onsdag, 22. november. Undersøkelsen er i regi av Utdanningsdirektoratet.

 • "Kok gryte, kok"

  Da er høstuka i gang i strålende solskinn:) På programmet i dag har vi blant annet kokkelert med norske grønnsaker, og laget grønnsakssuppe. Vi ser frem til ei spennende uke med mange ulike aktiviteter, og vi avslutter med høstutstilling på avdeling på fredag:)

 • Velkommen til foreldremøte, tirsdag 12. september!

  Det nye barnehageåret er godt i gang, tilvenningsperioden går seg bra til, og nå synes vi tiden er moden for foreldremøte:)

  Vi håper flest mulig av dere har anledning til å komme for både felles informasjon, og ikke minst anledning til å bli bedre kjent på avdelingen dere hører til.

  Vi gleder oss til å treffe dere!

  PS! Viktig at dere alle sammen lager dere bruker til hjemmesiden siden nesten all informasjon går via denne.

 • Ny rammeplan

 • Ny klatrevegg!

  Som dere sikker har lagt merke til er klatreveggen vår fiks ferdig og har blitt veldig populær blant barna. Midlene som FAU har fått inn fra juletrefesten er investert i denne fine veggen som kan brukes av 3- åringene og oppover. Vi ser også stadig noen av de minste som gjerne vil prøve seg med vekslende hell:) Vi sender en STOR takk til de fedrene fra barnehagen som har lagt ned en kjempeinnsats for å bygge veggen!

 • Hipp hipp hurra!!!

  I dag hadde vi stort og flott 16. mai tog der alle barna deltok med flaggene høyt til topps! Toget gikk til Glomstua med "hurra rop" og sang:)

 • Årets tur til Eriklia med 4- åringene nærmer seg!

  Fredag den 19. mai blir vi hentet med buss der ferden går til Eriklia aktivitetsgård (ved Eide). Her får vi blant annet møte mange ulike og spennende dyr. Om dere vil vite litt mer om gården anbefaler vi at dere tar en titt på facebook-siden til gården.

 • Sommerfest i barnehagen!

  Sett av onsdag 7. juni, da blir det sommerfest i barnehagen! Vi gleder oss til å samle både barn, foreldre og ansatte til et par hyggelige timer - forhåpentligvis i fint vær. Det vil bli sangunderholdning med barna, fin markering for førskolebarna, god mat og trivelig samvær:) Nærmere informasjon kommer!

 • Storfint besøk i barnehagen!

  I morgentimene i dag ble denne staselige røya observert utenfor barnehageporten. Vi er litt usikre på hva besøket skyltes, men regner med at hun vurderer stilling som barnehagelærer eller ønsker barnehageplass til sine små:) Takk til Ove Tellemo Kjensli som filmet det fine besøket (gå på link for å se film).

 • Dugnad!

  Tirsdag 9. mai kl 16.00 er det klart for dugnadsarbeid i barnehagen (nærmere informasjon kommer).
  Vi håper du har anledning til å komme :)

 • Blinkskudd fra aktivitetsuka!

  Aktivitetsuka går mot slutten og vi har hatt mange ulike gjøremål som blant annet mini-røris (bevegelseslek), lek på fotballbana, tegne på asfalt og sykkeldag. Rosinen i pølsa for mange var nok utvilsomt da Espen stilte som snøballblink (i år igjen..) Det var ingenting å si på engasjementet til de små og køen for å delta var eksepsjonell lang! (Vi kan melde om at alt står bra til med Espen).

 • Godt besøk på fotoutstillingen!

  Cecilienfryd barnehage markerte Barnehagedagen med fotoutstilling. Årets tema var "Vi vil leke", og med dette som utgangspunkt ble det mange fine bilder som dokumenterer barnehagedagen. Ikke minst var det spennende med bildene som barna selv hadde tatt, og hvordan de opplever dagen:) Vi takker for godt besøk og gode tilbakemeldinger, og håper på en tilsvarende utstilling også neste år:)

 • Foreldremøte tirsdag 25. april

  Tirsdag 25. april blir det foreldremøte på Cecilienfryd barnehage. Sett av datoen. Mer informasjon kommer når det nærmer seg.

 • Treårs-gruppa på tur i Moldemarka

  Treåringene på Cecilienfryd barnehage har sin helt egen tur, en gang i uken. Vi har to treårs- turgupper på huset der barna er sammen med sammarbeidsavdelingene. Her skapes både vennskap og turglede:)

 • Vi nyter vinteren - så lenge den varer!

  Barna boltrer seg i snøen om dagen og har mase fin lek i utetiden. Vi krysser fingre for at vi får lov å beholde vinteren noen dager til:)

 • Vi ønsker dere alle ei riktig god jul!

 • Juletrefest!

  Lørdag 7. januar inviterer FAU til juletrefest. Nærmere informasjon finner dere i garderoben og på mail. Vi håper flest mulig har anledning til å komme:)

 • Kurs med Forskerfabrikken

  Torsdag den 1. desember hadde vi besøk av Forskerfabrikken som holdt kurs for fagarbeidere og assistenter fra Cecilienfryd og Høgnakken barnehage. Et spennende og praktisk kurs der vi fikk prøve oss på mange ulike eksperimenter. Ta gjerne en titt på hjemmesiden for tips og ideer; forskerfabrikken.no

 • Adventsstund

  Hver fredag frem mot jul vil vi ha felles adventsstund med 3, 4 og 5- åringene på allrommet. I dag var det dramatisering med utgangspunkt i "Pepperkakebakesangen" og tenning av adventslyse. Det er veldig morsomt når de voksne kler seg ut selv om barna kjenner oss igjen med en gang:) God stemning og veldig koselig!

 • Kjære foreldre!

  TUSEN TAKK
  - for godt oppmøte og hyggelig samvær i anledning FORUT kafe'. Til sammen over tre kafeer samlet vi inn kr 12085,- (kr 9750,- i kontanter, og kr 2335,- via VIPS).

 • 4- åringene på teaterbesøk!

  Fredag den 7. oktober var det duket for forestillingen "Den lille prinsen" på Teatret Vårt. Gruppen med 4- åringene ruslet ned til sentrum og fikk en fin kulturopplevelse. Ikke så lett å forstå alt som skjer i historien bestandig, men fryktelig spennende med alle lysene og effektene på scenen! Etterpå ble det lunsj i strålende solskinn på trappa:)

 • Brannvernuke

  Den nasjonale brannvernuken er i gang, og også her på Cecilienfryd barnehage er dette tema denne uken. På fredag den 23. september blir det brannøving med alarm. Vi gjør så godt vi kan med tanke på å forberede barna, men selve alarmen kan nok likevel bli en litt skrekkblandet fryd for enkelte.
  Vi minne samtidig om at lørdag den 24. september er det åpen dag på brannstasjonen:)

 • Årets første førskoletur!

  Det var mange 5-åringer som var mer enn spente til den første førskoleturen den 1. september:) Vi har ei stor og flott barnegruppe i år som vi for det meste vil dele opp i to grupper. Denne gangen gikk turen til Holmarka der vi blant annet fikk se på høner, haner og kaniner. Ikke så rent lite spennende å passere den brusende elva heller:)

 • Foreldemøte!

  Sett av tirsdag, 13. september kl 18.30 - da blir det foreldremøte i Cecilienfryd barnehage. Nærmere informasjon vil bli sendt ut:)

 • Det blir ingen streik

  Det har blitt enighet mellom partene vedrørende eventuelt streik, og dermed blir vi ikke berørt av dette.

 • Velkommen til nytt barnehageår!

  Vi ønsker dere alle sammen - både nye og "gamle" barn - hjertelig velkommen til et nytt og spennende barnehageår. Vi ser frem til fine sensommerdager og en best mulig tilvenningsperiode for alle barna hos oss:)

 • Informasjon om redusert foreldrebetaling 2016/2017

  På denne lenken vil dere finne informasjon om inntektsgradert foreldrebetaling i barnehagen

 • Humlesus...

  Vi kan bekrefte at også humlene trives godt på Cecilienfryd barnehage:)

 • Hipp, hipp, hurra!

  Årets "16-mai" markering ble naturligvis feiret til tross for tendenser til snøbyger:) Været var ingen hindring for stort engasjement, "hurra-rop" og "Ja, vi elsker". Tilbake i barnehagen hadde vi mange ulike leker og aktiviteter som potetløp, tautrekking, sekkeløp og kasting av erteposer. Til lunsj spiste vi pølser med grove brød og saftis. Vi benytter samtidig anledningen til å ønske dere alle ei fin pinse og en flott nasjonaldag!

 • Besøk til Eriklia aktivitetsgård med 4- åringene!

  Årets tur til Eriklia med 4- åringene blir tirsdag den 24. mai. Vi bestiller buss som kommer og henter oss i barnehagen og bringer oss tilbake etter endt besøk. Som alltid vil det bli tur på låven, vi får hilse på masse forskjellige dyr, og i år er det visst også en snakkende papegøye på gården:) Nærmere informasjon kommer fra din avdeling. Vi gleder oss!
  NB! Om du vil vite litt mer om gården, har de en side på Facebook som heter "Stall Eriklia Aktivitetsgård".

 • Dugnad i barnehagen

  Tirsdag, 3. mai blir det dugnad i barnehagen fra kl 16.00 - ca kl 18.30. Lister over gjøremål vi trenger å få gjort vil komme. Vi serverer varm suppe og brød.

  Håper du kan komme:)

 • Og så kom påskeharen...

  I dag - midt i lunsjtiden - fikk vi overraskende besøk av selveste påskeharen. Påskeharen la igjen et lite påskeegg på hver avdeling med litt godteri oppi. Veldig spennende og veldig kjekt! Tusen takk påskeharen:)

  Vi benytter samtidig anledningen til å ønske dere alle sammen en riktig fin påske!

 • Besøk på Krona (Romsdalsmuseet)

  Heldige er vi på Cecilienfryd barnehage som har Romsdalsmuseet i nærområdet vårt. Vi ble invitert til Krona der det var høytlesning fra boka "Kubbe lager museum", og samtidig fikk vi en kjempefin omvisning på det nye bygget.

 • Skiskytterdag for førskolegruppa

  Fredag 4. mars i strålende sol deltok førskolebarna ved Cecilienfryd barnehage på skiskyting på Skaret. Mens verdens beste Skiskyttere deltar i VM i skiskyting i Oslo, fikk barna prøve seg på det samme. Alle barna fikk prøve å skyte med skiskytergevær på blink. Ellers gikk de på ski, akte, hadde snølek i de store snøhaugene og pølsegrilling. Tusen takk til skiskyttergruppa i MOI ved Jon Inge Kristensen for at vi fikk lov til å komme med alle førskolebarna våre, og for all hjelpen dere ga oss.

 • Fellessamling for 3- og 4 åringene

  Siste fredag hver måned fra uke 8 legger vi opp til fellessamling/aktivitet for samtlige 3- og 4 åringer på hele barnehagen.

  Det var en spent gjeng som møtte opp i dag for å se på hånddukke-teater og sang.
  Sangene vi sang var "Bæ,bæ lille lam"," Per Spelmann", "Indiandersang", "Med krøllet hale", og verset "Lille Trille".

  Vi er kjempeheldig og har vår egen trubadur på huset (Runar) som sørger for at vi har musikk til. Da blir det litt mer stas:)

 • Førstehjelpskurs for foreldre

  På vårens foreldremøte kan vi tilby kurs i førstehjelp for dere foreldre. Anestesilege Lars Gunnar Aabak Angvik som skal holde kurset, vil snakke rundt generelle situasjoner som "alle" kan komme ut for, samt hjertestans/ drukning med HLR.
  Sett derfor av torsdag den 17. mars kl 18.00 - ca kl 20.00!

 • Vennskapsprosjektet

  Som dere vet har samtlige barnehager i Molde kommune deltatt i et vennskapsprosjektet de siste årene. Torsdag den 4. februar var det høytidelig avslutning og lansering av digital sluttrapport i kantina på Molde Videregående skole.

 • Karneval!

  Da er februars lille høydepunkt gått av stabelen og det var mange barn som kom fulle av forventninger til barnehagen i dag! Vi håper og tror dagen svarte til forventningene og det blir nok mange drager, brannmenn, tigre, prinsesser (m.m), som kommer litt slitne hjem i dag:) På bildet ser dere en liten fe i pølseboden:)

 • PANG start på vinteruka!

  Det ble bokstavelig pang start på vinteruke da Espen (pedagog på Nasse Nøff), stilte som frivillig blink i snøballkasting. Naturligvis blir barna forklart at dette er ikke greit å gjøre ellers, men akkurat i dag var det lov med Espen:)

 • "Hysj! Vi er alene" (teaterforestilling)

  Alle 3, 4, og 5- åringen er heldige og får anledning til å se teaterforestillingen "Hysj! Vi er alene". Skuespiller Linn og Hanne Amalie skal på turne med denne forestillingen og spurte pent om Cecilienfryd ville være test panel:) Stykket handler om en barnehage der alle barna er alene en hel helg. Mye spennende skjer og heldigvis går alt bra til slutt!

 • Vi ønsker dere alle sammen ei riktig fin jul og et godt nyttår!

  Da er julen rett rundt hjørnet og det er tid for juleferie. Vi sender en stor takk for et godt samarbeid i året som har gått og ser frem til det nye året som ligger foran år:)

  De beste hilsener fra oss alle på Mobarn Cecilienfryd barnehage!

 • Luciafeiring

  Fredag 11. desember ble Lucia-dagen markert på Cecilienfryd barnehage. Førskolebarna gikk i Luciatog gjennom alle avdelingene mens de sang Luciasangen og serverte Lussekatter til barn og voksne. Mange foreldre hadde tatt seg tid til en litt rolig morgen slik at de fikk med seg Luciatoget. En fin tradisjon.

 • Fellessamling på allrommet

  I adventstiden frem mot jul kommer vi til å ha fellessamlinger for 3, 4, og 5- åringene hver fredag formiddag. Vi tenner lys og synger adventssang og denne gangen ble det dramatisering av Pepperkakebake-sangen. Veldig kjekt å samles på tvers av huset!
  De yngste barna var igjen på avdelingen og også her ble det tent lys og sunget julesanger:)

 • Førskolegruppe

  Hver torsdag har førskolebarna på Cecilienfryd barnehage førskoledag. Den 15.10.15 gikk turen over Brattlihaugen til Kringsjå. Dette bildet er fra Brattlihaugen.

 • Høstutstilling

  Vi håper du fikk med deg årets kunstutstilling på allrommet! Her bugnet det av kunstverk med miljø som tema fra alle avdelingene våre. Vi er mektig imponerte over kreative barn og gode ideer:)

 • Høstuka er i gang!

  Den årlige høstuka vår ble innledet med et nydelig vær og mange ulike aktiviteter på den enkelte avdeling. Her nytes et måltid ute i det fri med grønnsakssuppe som mange av de største barna var med på å tilberede. Vi minner om at på fredag blir det høstutstilling på allrommet der alle avdelingene har sine kunstverk utstilt. Vi håper dere foreldre har muligheten til å komme innom for en titt:)

 • Årets første førskoletur!

  Dagen i dag var nok etterlengtet for mange av 5- åringene våre. Endelig er det denne gjengen sin tur å være størst i barnehagen og endelig ble det klart for årets første førskoletur! Vi håper på mange fine aktiviteter og turer i året som kommer og i dag gikk turen til Holmarka:)

 • Velkommen til nytt barnehageår!

  Vi vil ønske alle "nye" og "gamle" barn, og dere foreldre, velkommen til barnehageåret 2015-2016. Vi håper dere alle vil få en god oppstart hos oss. Så langt har vi hatt noen fine tilvenningsdager og vi krysser fingre for en like fin fortsettelse!

  Det er viktig for oss at nødvendig informasjon når ut og vi håper dere tar kontakt med personalet/ styrere om det skulle være ting dere lurer på :)

 • Sensommer i barnehagen

  Vi har stille og rolige dager nå før starten på et nytt barnehageår. Vi er spente og gleder oss til å bli kjent med de nye barna som begynner hos oss til høsten. I mellomtiden finner vi på mange ulike aktiviteter, blant annet var alle barna på innsektsjakt på Glomstua i går. Her fant vi veldig masse rart, og mange små måtte innom kontoret for å fortelle Tiril hva de hadde funnet:)

 • Små byggmestre i arbeid!

  Vi har gått til anskaffelse av lafteklosser som raskt har blitt en liten "hit" på uteplassen. Barna begynte å reise byggverk fortere enn fort og både samarbeidet og kreativiteten er på topp. Dette tror vi blir et fint leke supplement på uteområdet og vi håper byggeklossene får ligge i fred etter stengetid.

 • Flotte resultater etter dugnad!

  Da er årets dugnad gått av stabelen og vi er kjempefornøyde med jobben som ble lagt ned! Vi fikk blant annet plantet, ryddet, vasket, malt og snekret. Til gapahuken i 100-meterskogen fikk vi snekret denne greie kassa der vi kan oppbevare nødvendige saker. Stor takk til foreldregruppa vår for super innsats:)

 • Små gartnere i arbeid

  Etter en litt kald periode er det godt med solskinnsdager og vårlige aktiviteter som dette. Her har vi en gjeng i full aktivitet med å så blomsterfrø. Det blir kjempespennende å følge med på hva som vokser frem etter hvert :)

 • Våren er her!

  I atriummet vårt (plassen mellom grå- og gulhuset) står de japanske kirsebærtrærne i full blomst. Et fint område til både lek og lunsj. Kom gjerne innom og ta en titt :)

 • Miljøuke

  Cecilienfryd barnehage er miljøsertifisert og denne uken har vi hatt spesielt fokus på miljøet - nemelig miljøuka vår.

 • Hipp hurra - nye sykler i barnehagen!

  "Sykkelparken" i Cecilienfryd barnehage var ganske sliten og trengte å fornyes. Nå har vi gått til innkjøp av splitter nye og solide barnehagesykler, både små, litt større og taxi-sykler. Dette har vært svært populært blant barna og syklene er stadig i bruk:) For øvrig har vi valgt å la mandager være en sykkelfri dag. Vi synes det er greit å ha en dag der vi legger mere til rette for andre typer leker også.

 • Barnehagedagen!

  Til tross for regnet var det stor stas da førskolebarna møttes for å feire Barnehagedagen den 10. mars. Vi fikk alle utdelt ballonger som vi senere slapp opp i lufta, det var sang med vennekoret, og ikke minst fikk vi pizza! Artig å møte så mange førskolebarn fra alle de andre barnehagene:)

 • Tur til Eriklia med 4- åringene

  Den 27. mai drar vi til Eriklia aktivitetsgård med 4- åringene våre. Gården ligger idyllisk til et lite kjørestykke fra Eide sentrum og for anledningen leier vi inn buss. Her er det et yrende liv av flere ulike dyrearter, fine lekemuligheter, og vi er nesten lovet at det vil være kattunger på gården :) Vi krysser fingre for det!

  Dette er jo litt opp og frem i tid men det er alltid kjekt å ha noe å se frem til :)

 • Førskolegruppa vår har vært i verdensrommet!

  Alle 5- åringene fikk invitasjon fra musikklinja ved Molde videregående skole for å se en forestilling om planetene i verdensrommet. Kjempefin forestilling med både teater og musikk, og etterpå spiste vi lunsj utenfor aulaen. En stor takk til elevene ved musikklinja som ga oss denne fine opplevelsen:)

 • Da ble det endelig karneval!

  Det var nok mange som hadde sett frem til dagen i dag for på Cecilienfryd barnehage krydde det av monstre, sjørøvere, prinsesser, muskelmenn pluss mange andre uidentifiserbare og mystiske vesener :)

 • Vinteruke

  Hvert år på denne tiden av året har vi ei vinteruke med mange ulike aktiviteter, og da er det bare å hive seg rundt når vi endelig får snø! Vi skal blant annet ha ski-aktiviteter, akedag og Mini-Røris utendørs. På fredag runder vi det hele av med premieutdeling. Vi håper og tror på ei flott uke:)

 • Ny Hjemmeside!

  Velkommen til ny hjemmeside for MoBarn Cecilienfryd barnehage :)